Cautare

578 de rezultate pentru "carmen pleseaestiri" (6.34 secunde)
Sursele citate apreciaza ca in interiorul PC ar putea apare un nou curent, Stefanescu, D.I. Popescu si Chelaru putandu-si anunta public in scurt timp diferentele de opinie fata de liderul Voiculescu. (Carmen Corbu)
Toth Birtan Csaba a recunoscut ca au platit cateva persoane pentru activitatea de strangere a semnaturilor, dar a respins in mod categoric ca ar fi vorba despre minori. (Carmen Corbu).
Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Paszkany Arpad Zoltan, este urmarit penal de procurii DIICOT in dosarul "Gazeta", investigatiile vizand legaturile acestuia cu grupul infractional condus de presedintele Trustului "Gazeta", Liviu Man. (Carmen Corbu)
Ne putem gandi si la un guvern de uniune nationala sau cu un sprijin mai larg pentru a da tarii o guvernare stabila. Daca aceste doua, trei variante nu merg, mergem la anticipate", a mai spus Geoana. (Carmen Corbu)
ori cu PD in integralitate la guvernare, ori fara PD la guvernare si sa oficializeze relatia cu PSD", a spus Emil Boc. Liderul PD a anuntat ca democratii sustin alegerile anticipate ca solutie pentru asigurarea stabilitatii Guvernului. (Carmen Corbu)
Comisiile juridice ale Camerei Deputatilor si Senatului au aprobat, saptamana trecuta, un proiect de hotarare care precizeaza ca organizarea unui referendum pe tema votului uninominal nu este oportuna. Doar parlamentarii PD s-au pronuntat atunci impotriva proiectului. (Carmen Corbu)
Astfel, concluzioneaza Hotnews, odata "impins PD afara din Guvern", prioritatile "defunctei Aliante D.A." pot fi supuse oricaror modificari. (Carmen Corbu)
PSD va depune o motiune de cenzura, in urma careia va cadea actualul Guvern, iar pana la sfarsitul lui aprilie vom avea un nou Guvern, cu un premier din partea PSD si cu ministri din partea PSD, PNL si UDMR", a sustinut senatorul PRM. (Carmen Corbu)
Un alt oficial UE a declarat, intr-o discutie privata, ca UE este ingrijorata de faptul ca inca o tara central-europeana a cazut prada unei crize politice, la foarte scurt timp dupa aderarea la blocul comunitar. (Carmen Corbu)
Filofteia Cismaru de la Sectia civila si de proprietate intelectuala, Luminita Zglimbea si Gheorghe Dumitru de la Sectia penala, Con-statin Branzan si Ana Savin de la Sectia comerciala si Carmen Ilie si Dumitru Voicescu de la Sectia de contencios administrativ si fiscal.
In finalul materialului se mai arata ca sustinuta de statutul de tara care a aderat la UE, economia Romaniei este infloritoare, dar ca actiunile la bursa politicului scad vertiginos. (Carmen Corbu)
Aceasta modificare a programului de audiente este determinata de implicarea institutiei in organizarea referendumului national de demitere a presedintelui Romaniei", a declarat Carmen Constantinescu, purtatorul de cuvant al Prefecturii Valcea.
"Noi am dori ca polul de centru-dreapta sa poata sa castige alegerile europene, alegerile locale si cele parlamentare, deoarece Romania trebuie scoasa din starea in care se afla si modernizata. Cu domnii Geoana, Hrebenciuc, Vadim, Tariceanu, Orban si Antonescu nu ajungem nicaieri", a afirmat liderul PLD. (Carmen Corbu)
Iar pentru respingerea contestatiei si, implicit, pentru ca decizia de colaborare cu politia politica sa ramana definitiva la Colegiu si sa poata fi atacata, conform legii, doar in instanta, au votat Ticu Dumitrescu, Claudiu Secasiu si Virgil ¥arau, au mai declarat sursele din CNSAS. (Carmen Corbu)
Theodor Stolojan a mai facut si cateva apeluri catre membrii PNL, PSD si UDMR sa voteze cum le dicteaza constiinta, si nu presedintii de partid. (Carmen Corbu)
"La DNA se va demonstra in zilele urmatoare ca au interceptari ilegale, ceea ce face ca toate dosarele de coruptie in Romania sa fie un risc, sa fie lovite de nulitate", a mai spus Geoana. (Carmen Corbu)
Ca urmare, liderii grupurilor parlamentare trebuie sa propuna Biroului permanent o modalitate de lucru a celor trei comisii, a adaugat Munteanu. (Carmen Corbu)
Presedintele Comisiei pentru Cod electoral a subliniat ca proiectul ar putea fi redactat la mijlocul saptamanii viitoare, dupa care vor fi consultari pe tema principiilor introduse iar ulterior proiectul va fi la Senat ca initiativa legislativa. (Carmen Corbu)
Afirmatiile potrivit carora au fost falsificate semnaturile mai multor parlamentari care apar pe tabelul respectiv au fost argumentate de senatorul PRM prin invocarea cazului senatorului Ioan Talpes, despre care a spus ca este plecat de mai multe zile din tara, intr-o delegatie. (Carmen Corbu)
(presedintele Basescu - n.r.)", i-a spus Tariceanu lui Geoana, pe un ton nervos, conform surselor citate de Mediafax. (Carmen Corbu)
google-analytics.com